Tree
Artboard 6 copy 5

Lunch en Diner

Lunchsuggesties

12-uurtje € 15 p.p.

  • Vers klein soepje (vegetarisch)
  • Dubbelbruin brood of blond brood met:
    - Vegetarische kroket of Garnalen kroket of Draadjesvlees kroket
    en
    - Huisgemaakte tonijnsalade met rode ui, cornichon en appelkappers
    of
    - Truffel-ei salade met spek
  • Taartje van de dag

Lunch tafel € 18.5 p.p.

Verschillende salades, brood en beleg in schalen op tafel.

Broodjes

  • Gepofte cherrytomaat met tijm en oregano, met citroenyoghurt spread;
  • Coppa di parma met ricotta en vijgenjam;
  • Carpaccio met trufelmayo, spekjes, sjalotjes, kappertjes, parmezaansekaas.

Salade’s

  • Quinua salade met amandelen,gemarineerde kikererwten, humus, wortel, paprika, ras el hanout en feta;
  • Scampi’s/gamba’s groene kruidenkorst met salade van haricots en gele paprika met currymayonaise;
  • Wakame –ijsberg salade met zalm, komkomer, wasabidressing en sesam.

Menusuggesties

Burgers en Bier € 18.5

Uw keuze uit:

  • Burger van 100% rundergehakt met spek en cheddar, tomaten salsa en huisgemaakte BBQ-saus met luie wijvenfriet en salade;
    of
  • Gambaburger met wakame mayonaise, sesam en rode ui met luie wijvenfriet en salade;
    of
  • Kikkererwtenburger met oude kaas, huisgemaakte remoulade en tomaat met luie wijven friet en salade.

Inclusief 1 pitcher bier (Brand Pilsener) per 2 personen.

Menu A € 19.5

Voor:

  • Mini brood met aioli & pommedoritappenade.

Hoofd:

  • Saté de Wijnhaven met huisgemaakte atjar, kroepoek, en brood, rijst of friet;
    of
  • Pastaschelpen met zalmsnippers, verse spinazie en bosui-roomsaus;
    of
  • Curry van rode linzen en zoete aardappel geserveerd met rijst of flatbread.

Na:

  • Taarten plateau.

Menu B € 26.5

Voor:

  • Caesar salad met ansjovismayonaise, Parmezaanse kaas en een gekookt eitje;
    of
  • Wrap met gamba’s, rode kool salade, pinda’s, gember en rode peper;
    of
  • Getoaste zoete aardappel salade, geitenkaas, pecannoten en balsamico-honingstroop.

Hoofd:

  • Look kippenbouten met honey Jack Apple en een frietje ‘Wijnhaven’;
    of
  • Baars, op de huid gebakken met parelcouscous en antiboise van tomaat;
    of
  • Geroosterde aubergine met kruidenrijst, sesam en venkelsalade.

Na:

  • Vanille parfait met appeltaart cookiedough;
    of
  • Witte chocolade cheesecake.

Menu C € 29.5

Voor:

  • Carpaccio met truffle mayonnaise, oude kaas en gerookt spek;
    of
  • Carpaccio van botervis met basilicum olie en rucola;
    of
  • Portobello gevuld met cherrytomaatjes, Mozzarella en pesto met aceto balsamicostroop.

Hoofd:

  • Gemarineerd spaakhammetje met gepofte zoete aardappel en geglaceerde witlof;
    of
  • Gegrilde sardines gemarineerd in knoflook-citroen met pasta aglio olio;
    of
  • Pompoen gevuld met rijst, verse spinazie, maïs, bonen, champignons en cashewnoten.

Na:

  • Honeycomb met vanille hangop;
    of
  • Wodka granité met mint siroop.