Tree
wh

Vacatures / Job openings

Ben jij op zoek naar een baan in de horeca, waarbij hard werken en plezier maken bij elkaar komen?

Solliciteer dan via mail@wijnhaven.nl of neem telefonisch contact op met 015-2141460. Geef bij een sollicitatie via de mail aan op welke functie je solliciteert, je motivatie en stuur je C.V. mee. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wie zijn wij?

De Wijnhaven is één van de bekendste en langst bestaande café-restaurants van Delft. Wij hebben aanspraak gemaakt op het allereerste terras, dat gelegen is op één van de oudste bruggen van Delft, pal in het bruisende centrum. Wij zijn 365 dagen per jaar geopend, waarbij we ontbijt, lunch, diner en borrel mogelijkheden hebben. Ons gastenbestand is heel divers en bestaat uit jong, oud, student, toerist en vaste gast. Je mag concluderen dat we altijd wat te doen hebben.

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

(Semi)-Fulltime bediening 24-38 uur per week (m/v)

Ben jij tussen de 22 en 30 jaar, prettig gestoord, niet vies van zware dienbladen, houd je van koffie zoals koffie bedoeld is en beschik je over leidinggevende kwaliteiten (een pré)? Dan is de Wijnhaven echt de plaats voor jou. Wij bieden jou een salaris conform Horeca-CAO met de mogelijkheid om op vaste dagen te werken.

Part-time bediening 8-16 uur per week (m/v)

Wil jij als student of aankomend student naast je studie wat bijverdienen, terwijl je alle facetten van het gastheerschap te zien krijgt? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Omdat we begrijpen dat je studie veel van je vergt, overleggen we met jou een vaste dag in de week om te werken. Wel zo makkelijk! Dit is natuurlijk per semester aan te passen. Heb je een rustige periode tijdens je schooljaar en kan je de boeken even links laten liggen, dan is er zeker de mogelijkheid om meer te werken. Wij bieden jou een salaris conform Horeca-CAO met de mogelijkheid om op vaste dagen te werken

Afwasser / Dishwasher 8-16 uur (hours) per week (m/v) (m/f)

Ben jij de spil van het bedrijf? Kan jij onder druk presteren? Heb je de benen en conditie waar een atleet van kan dromen? Dan is een baan in onze afwas iets voor jou! Naast dat je zorgt dat in een record tempo het gebruikte servies en bestek weer op de goede plek terecht komt, vragen we je om de koude en warme kant van onze keuken te assisteren in de drukte. Wij bieden jou een salaris conform Horeca-CAO met de mogelijkheid om op vaste dagen te werken. Je kan je sollicitatie sturen naar mail@wijnhaven.nl of even bellen naar 015-2141460 en vragen naar één van de bedrijfsleiders.

Are you the core member of the company? Are you able to deliver under pressure? Do you have the qualities only an athlete can dream of? Then a position as dishwasher is perfect for you! Next to making sure all the used plates and cutlery arrive at their correct location, we ask of you to assist the kitchen staff when it's busy. We offer you a salary according collective agreements with the possibility to work fixed day(s) a week. You can send your application to mail@wijnhaven.nl (please include "Job position dishwasher" in the subject) or give us a call at 015-2141460 and ask for one of the managers.

Personeel keuken