Tree
wh

Borrels en feesten

Borrels zijn mogelijk op basis van nacalculatie met een bierprijs van € 3 per vaasje Brand bier of kies voor een van onderstaande all-in arrangementen.

Onze ruimtes:

tot 160 personen 

  • Ons café: Borrels tot 50 personen
  • Onze entresol: Borrels tot 25 personen
  • Bar 1e etage: Borrels tot 30 personen
  • 1e etage raam gedeelte: Borrels vanaf 50 personen
  • 1e etage: Borrels tot 120 personen
  • Totale capaciteit 160 personen.
  • Al onze ruimtes zijn te combineren mits aansluitend

Turven

Gedurende de borrel noteren wij de dranken die door jouw gasten worden gedronken. Na afloop van de borrel betaal jij de bon. Het is ook mogelijk om ons een budget te geven. Is het budget bijna bereikt? Dan geven wij je een seintje. Vraag naar de mogelijkheden via mail@wijnhaven.nl.

Borrel All-IN € 23.50 p.p.

Het arrangement loopt 3 uur, bijvoorbeeld van 21:30 tot 00:30. Tijdens deze 3 uur kan men ons standaard assortiment onbeperkt bestellen. Hieronder valt ons Brand pils, huiswijnen, frisdranken, Heineken 0% en koffie/thee.

Borrel All-IN € 26.50 p.p.

Het arrangement loopt 3 uur, bijvoorbeeld van 21:30 tot 00:30. Tijdens deze 3 uur kan men ons standaard assortiment onbeperkt bestellen. Hieronder valt ons Brand pils, huiswijnen, frisdranken, Heineken 0% en koffie/thee. Later op de avond gaan wij een aantal maal rond met een schaal diverse warme bittergarnituur op basis van 3 hapjes per persoon in totaal.                   

FEESTAVOND ALL-IN    €31.50 p.p.

Het arrangement loopt 3 uur, bijvoorbeeld van 21:30 tot 00:30.

Bij ontvangst serveren wij een glas prosecco.

Tijdens deze 3 uur kan men ons standaard assortiment onbeperkt bestellen.

Hieronder valt ons Brand pils, huiswijnen, frisdranken, Heineken 0% en koffie/thee.

Op tafel staan: Nootjes, olijven, nachos met guacamole, creme fraiche en jalapenos.

Later op de avond gaan wij een aantal maal rond met een schaal divers warm bittergarnituur op basis van 3 hapjes p.p. en serveren we in meerdere ronden een selectie van luxe hapjes.

Uw keuze uit:

Kip terriyaki spiesjes met sesam en bosui

Knoflookgamba's met aioli dip

knoflook champignons, gebakken chorizo en soja

Pulled oesterzwam, chipotle mayonaise, zoetzure witte kool 

Mini frietje Wijnhaven

Mini frietje Truffel

Mini frietje Korean

Mini zoete aardappelsoep (vegan)

Korean Cauliflower

Ruimtes

In de Wijnhaven is het mogelijk in verschillende ruimtes een borrel te houden. Alle ruimtes zijn te combineren, mits deze aangrenzend zijn. 

Het café

Deze gezellige ruimte is tot 50 personen beschikbaar. Ondanks dat de ruimte niet geheel privé is, creëren wij genoeg ruimte voor je borrel. 

De entresol

Deze ruimte is en beschikbaar voor borrels tot 25 personen maar niet privé. Let op: het is 1 trap omhoog en heeft een vide.

Eerste etage voor de bar

Op onze eerste verdieping hebben we een (niet privé) ruimte tot 30 personen, deze is direct voor de bar. We zetten een mooie statafel neer en je hebt direct toegang tot de bar.

Eerste etage raam deel

Deze is, gecombineerd met de ruimte voor de bar, privé (onder voorbehoud) vanaf 50 personen. 

 

Voorwaarden 

Borrelarrangementen (vanaf 20 personen) en feestarrangementen (vanaf 40 personen) zijn alleen mogelijk op reservering. Wij wensen het definitieve aantal personen uiterlijk 1 dag voorafgaand aan de datum te ontvangen. Het definitieve aantal mag op de avond zelf 10% afwijken, als het meer afwijkt wordt alsnog het doorgegeven definitieve aantal (minus 10%) in rekening gebracht.

Aan het einde van de avond ka de rekening worden voldaan per pin of cash

Mocht je toch nog vragen hebben betreft een borrel/feest organiseren bij de Wijnhaven, mail dan naar mail@wijnhaven.nl. Wij beantwoorden graag al je vragen.

MG 7113