Heerlijk gegeten erg gezellig zowel in het café als in het restaurant rib eye was erg lekker en lekker veel een echte aanrader...

Quote van Jan!

Dagschotels 19/10/2017

Ovenschotel van spruitjes, krieltjes en spekjes met krokante kipfilet en champignonsaus €8,50

Linguine met truffel, kastanjechampignons, cantharellen, pijnboompitten, rucola en Parmezaanse kaas €15,25

 

 

Elke donderdag: Burgers & Beers

Kies uit 4 verschillende burgers, geserveerd met een Brand speciaalbiertje naar keuze €15,-

Soep van de dag 

Courgette-roomsoep met croutons €4,50

Actueel

 

Agenda

november

Shirly Daisy Trio

zondag 05 november

Jazz langs de gracht

Het Shirly Daisy trio combineert een eigentijdse uitstraling met het heerlijke jazzy gevoelvan vroeger. Ze frissen oude klassiekers op, maken jazz versies van bekende pop-liedjes en speelt eigen repertoire. Dus genoeg voor een heerlijke avond. Jazz zangeres Shirly wordt begeleid door Delfts meest bekende jazzgitarist Erwin Bijersbergen en Delfts meest bekende jazzsaxofonist Wim Ninaber. Het Shirly Daisy speelde in augustus’17 op het festival Jazz in de Gracht in Den Haag.

Zondag 5 november speelt de formatie op het droge bij de Wijnhaven in Delft aan de gelijknamige gracht in Delft. Aanvang 15.30 uur.

Popquiz seizoen 4 deel 4

zaterdag 18 november

De Wijnhaven Popquiz bied een avond vol spelplezier en karaoke-gekte waar ook nog eens leuke prijzen voor de winst op de avond zijn te verdienen. Natuurlijk is er ook een seizoensprijs voor onze vaste Quiz-gangers. 

Aankomst is om 21:00, waarbij jullie worden warm gespeeld door onze nieuwe Quiz-band. Dit jaar hebben we de handen ineengeslagen met de waanzinnige coverband Daaf&Friends (voormalig Devils in disguise)voor de muzikale interactie. 

De Quiz duurt tot 23:30 en word gevolgd door minimaal een uur karaoke plezier, waarbij jij zelf in de spotlights gaat staan en iedereen omver blaast. 

Geef je nu op met een team van maximaal 4 personen via mail@wijnhaven.nl of 015-2141460. 
Het meespelen is gratis.

pAulfrAnk

zondag 19 november

pAulfrAnk

Een band die begon als akoestisch duo, vandaar de naam. Inmiddels spelen is er een voltallige band en heeft de kleur van de muziek zich uitgebreid met piano en viool en recentelijk contrabas en accordeon. Ook zingt men meer samen. pAulfrAnk speelt muziek van Mumford & Sons, Blaudzun, Damien Rice, Calexico, Eddy Vedder, Tom Waits ea.

Frank is de voornaam van zanger Diemel. Hij deed de vocalen bij de Tee Set reünie tijdens de Westerpop editie eind augustus 2014. En iedere muziekkenner weet dat Frank jarenlang frontman was bij Delfts meest bekende coverband Doggy Bag.

pAulfrAnk speelt op zondag 19 november vanaf 15:30 uur bij de Wijnhaven Delft. Entree is gratis.