Tree
wijn

Radio Venus & Family

Radio Venus is vorig jaar ontstaan als project en begin 2019 uitgegroeid tot een echte band, maar moet door een noodlottig vliegtuigongeluk haar gitarist voor altijd missen.

De band die voor de muzikanten voelde als thuiskomen is niet meer hetzelfde. De eensgezinde muzieksmaak en de drang om lastige muzikale uitdagingen samen aan te gaan hebben een uitdagend en verrassend repertoire tot gevolg gehad! Nog één keer wil de band vlammen met de nummers die ze als laatste met René hebben geoefend, maar nooit eerder hebben laten horen. Rob Hoes en Wim van Velzen vervullen op gitaar samen de opengevallen plek als eerbetoon aan René en de band.

Afgelopen Koningsdag speelden ze volle bak elektrisch originele rocksongs die iedereen kent maar niemand speelt. Dit optreden zal het niet anders zijn. Het laatste repertoire bestaat ook uit eigenwijze liedjes van Radiohead, Soundgarden en meer...

Daarna neemt de muzikale familie van Radio Venus het over en maken Gert-Jan Danenberg als singer songwriter (van Dann Hill) en de Fleetwoord Maniacs het optreden af. 

  • 15.30 -16.15 uur: Radio Venus
  • 16.20 - 16.50 uur: Gert-Jan Danenberg als singer-songwriter (ook zanger van Dann Hill)
  • 17.00 - 18.00 uur: Fleetwoord Maniacs
     
WIJ radio venus 21 07 2019web pag2